Fayon Schoonmaak Groothandel voor uw Private Label

Wilt u ook private label schoonmaakmiddelen verkopen?
Altijd al graag uw eigen label op de markt willen brengen? Schoonmaakmiddelen met uw logo erop, speciaal ontworpen voor vaste klanten of om je bedrijfsnaam een boost te geven? Private label producten worden steeds vaker ingezet als marketing instrument. Branding bij uw klanten! Hoe gaaf zou het zijn schoonmaken met uw eigen product. Wilt u een perfect visitekaartje achterlaten? Kies dan voor het totaal assortiment van Fayon. Bijna al onze reinigingsmiddelen en professionele schoonmaakmiddelen kunnen in kleine oplage worden gemaakt. Dit voordeel geeft u de mogelijkheid om klein te beginnen en zo langzaam uw naam op te bouwen in de schoonmaak.

Door het grote aanbod private label mogelijkheden kunt u zelf kiezen met welk schoonmaak gebied u wilt starten. Kiest u eerst voor een vloerreiniger om de markt te verkennen. Of een interieur reiniger die u direct achter laat bij uw klanten. Uw eigen schoonmaakmiddel staat dan altijd paraat voor als men de tafels nog even wil schoonmaken. Onze private label schoonmaakmiddelen zijn voor iedereen toegankelijk. Heeft u bijvoorbeeld een industrieel bedrijf dan is het ook zeker mogelijk om ontvetters of smeermiddelen voor eigen gebruik te laten maken.

White label producten kunnen echt een toevoeging zijn in een industriele werkomgeving. Wat is private Label? Kiest u voor private label dan betekend dit dat u een schoonmaakmiddel naar keuze onder u eigen naam laat maken. Uw logo, kleuren en bedrijfsgegevens worden op de producten vermeldt. Daarnaast komen ook de veiligheidspapieren op uw naam. Een unieke kans om zelf een product op de markt te brengen. Het team van fayon geeft u alle begeleiding die u nodig heeft zodat u precies weet wat het product doet en welke schoonmaakmiddelen voor uw organisatie interessant kunnen zijn. Hierdoor hoeft u zich alleen maar te concentreren op het in de markt zetten van uw eigen schoonmaakartikel.


Top 5 meest verkochte Schoonmaakmiddelen

Als schoonmaak groothandel verkopen wij wel 1.500 unieke producten. Deze schoonmaakartikelen hebben allemaal hun doel, kwaliteit en kernmerken. Om het juiste product te kiezen is het goed om eerst verschillende vragen te beantwoorden. Je kunt bijvoorbeeld denken aan, waar heb je het schoonmaakmiddel of de schoonmaakmachine voor nodig, met welke type vervuiling heb je te maken? Hoe vaak ga je het product gebruiken en welke ondergrond, materiaal of type vloer wil je gaan behandelen. Dit zijn natuurlijk handige vragen om de juiste keuze te maken! Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste middel, laat het ons weten want onze product specialisten en klantenservice zit voor u klaar! Naast alle vragen over schoonmaken, de juiste vloerreiniger en industriele reiniging tips hebben wij ook een top 10 bestsellers, deze reinigingsmiddelen zijn eigenlijk altijd wel handing om in huis te hebben. De lijst met meest verkochte schoonmaakmiddelen zijn Musthave voor elke schoonmaakklus.


Op nummer 1 staat met stip alcodor floral van pramol
Deze allesreiniger is werkelijk overal goed voor en mag niet ontbreken in de schoonmaak. De snelheid waarmee dit product tafels en trappenhuizen schoon krijgt is ongelofelijk. Daarnaast is de aangename geur die urenlang blijft hangen erg verslavend. Alcodor is uniek door zijn antistatische effect waardoor nieuw vuil minder snel kan hechten. Deze allesreiniger wordt voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden ingezet binnen het interieur en sanitair. Je moet hie denken aan tafels, bureau's, vloeren, trappen, badkamers, tegels, kasten en nog veel meer. Je kunt dit product in 2 variaties kopen Floral met extra geur van bloemen of de normale alcodor met een lichte citroengeur.


Op nummer 2 staat onze Cleanstar Hybride ontvetter
Dit schoonmaakmiddel ontvet alles op een natuurlijke manier. Biologisch ontvetten, hier is mens en milieu bij gebaat. Deze krachtige ontvetter is verkrijgbaar in een kant en klaar versie van een liter of in hybride 5 liter die je zelf kunt mengen naar een gewenste sterkte. Wat maakt deze ontvetter nou zo goed? Ik denk de reinigingskracht van het proudt en de vele toepassingen. De hybride ontvetter is namelijk goed voo roet, huidvetten, verkeersvuil, vet vlekken, eiwit resten en de meest hardnekkige vlekken. Op natuurlijke biologische wijze wordt vet volledig geelimineerd.


Op nummer 3 staat onze F421
Dit industriele reinigingsmiddel heeft ook een ontvettende werking en wordt veel voor industriele vloeren en in productie bedrijven gebruikt. Dit alkalisch reinigingsmiddel heeft een natuurlijke basis en een hoge reinigingskracht. Snel en moeiteloos lossen vetten op zonder schuim ontwikkeling. Een echte Must Have voor de sector industrie. Moeiteloos en snel ontvetten van machines, vloeren, gereedschap, wegdek, asvalt, productiehallen. Door de nauwelijkse schuim ontwikkeling is de f421 ontvetter gemakkelijk te gebruiken in een schrobzuigmachine, hogedrukreiniger en andere schoonmaakmachines.


Op nummer 4 staat onze vloerwas Star Matt
Deze vloerwas is de favoriet van onze klanten en wordt voor een perfect vloerenonderhoud gebruiky. Het matte anti slip effect en de anti statische werking zorgt ervoor dat Star Matt vloeremulsie in de top 5 staat. Verschillende schoonmaakbedrijven gebruiken dit vloerproduct in vakantie periodes voor vloeronderhoud van scholen, fabriekshallen, productie werkvloeren, verzorginghuizen, zorg afdelingen en horeca. Star Matt van het merk Pramol geeft een extra watervaste beschermlaag met matte glans. Het product heeft een korte droogtijd en kan gemakkelijk periodiek worden toegepast. Het voordeel van deze vloerwas is dat het goed uithard en linoleum, pvc vloeren langdurig beschermd tegen vroegtijdige slijtage en inloop van vuil en zwarte hak-sporen.


Op nummer 5 staat Deodes met het product voor het uber fris verblijf
DeoDes is een hygiënische reiniger met dennenparfum wat niet alleen uitstekend reinigt, maar ook elke vieze geur ellimineert. DeoDes sanitairreiniger gaat stank in badkamers, toiletten, sport douchefaciliteiten, hotelkamers, vakantiehuisjes, kleedkamers, dierenverblijven, verzorg of rusthuizen en andere ruimtes te lijf. DeoDes sanitairreiniger is geschikt voor: alle afwasbare oppervlakken, vloeren, voorwerpen gemaakt van sanitairporselein, keramiek, kunststof, chroom, chroomstaal, voor gelakte en gelakte oppervlakken, glaswerk en spiegels. Door de hoge concentratie parfum beleef je echt een langdurige frisse geur sensatie, in elke ruimte!


Industriele reiniging & professionele ontvetters nodig?


Als industriele reiniger ben je altijd op zoek naar de juiste professionele schoonmaakmiddelen om de perfecte industriele schoonmaak uit te voeren. Een industriele reiniging vraagt om andere benadering, dan de klassieke reguliere schoonmaak. Tijdens het industrieel reinigen krijgt u regelmatig te maken met as, roetaanslag, bitumen, olie, vet of lijm. Het is aan te raden om voor deze soorten vervuiling een speciale industriële reiniger of industrieleontvetter te gebruiken. Bijvoorbeeld onze hybride ontvetter wordt regelmatig in verschillende industrie omgevingen gebruikt. Deze kant en klare biologische ontvetter geeft een foam substantie wat even op het schoon te maken oppervlak blijft liggen zodat vuil nog sneller emulgeert.

Deze industriele reiniger Hybride is ook verkrijgbaar in een verdunbare versie, zodat u zelf de concentratie van de werking kan bepalen. Onze professionele ontvetter kun je ook terug vinden in de categorie alkalische reiniger. Wat is een alkalische reiniger? Een alkalische reiniger is altijd ontvettend, hoe alkalischer de vloeistof des te beter deze ontvet. Een alkalische reiniger is het type industriële reiniger wat niet geschikt is voor roest of kalk vervuiling. Vetten, eiwitten bevatten in de basis een zuur, hierdoor kan een alkalisch reinigingsmiddel een tegenhanger zijn om deze vervuiling te reinigen. Industriële oplosmiddelen worden gebruikt om lijm, kleurstoffen, inkt, vetten en andere stoffen te laten oplossen tijdens de industriele schoonmaak!

De favoriete oplosmiddelen van onze klanten zijn, bestseller Citromilk, een biologisch oplosmiddel wat veel gebruikt wordt voor hotmelt lijmen en bitumen. Orange extract is een wat lichter variant dan de Cleanstar Citromilk, dit oplosmiddel wordt gebruikt voor inkt soorten, vetten, machines, pursschuim, transport banden enz. Bent u op zoek naar een industriele zeep dan mag de Handclean pro niet ontbreken, deze garagezeep wordt in elke industriële werkplaats gebruik.

Het voordeel van deze handzeep met korrel, is dat kloven en huidproblemen preventief worden besteden. Uiteraard is dit maar een kleine opsomming van ons assortiment industriele schoonmaakmiddelen. Weet u niet welk industriele schoonmaakmiddel voor u het meest geschikt is? Geen probleem, als groothandel industriele reiniging helpen wij u graag verder aan het juiste product!